Fraksiyonel CO2 Lazer ile Cilt Yenilenmesi

102521935_l

Yıllar yılları kovalarken etkili güneşten korunma yapmadığınız için cildinizde oluşan kırışıklıklardan, renk değişiminden, güneş lekelerden, cilt gevşemesinden nasıl kurtulacağınızı biliyor musunuz?

Fraksiyonel CO2 lazer bu sorunlarınıza çare olabilir…

Aynı zamandan akne veya diğer nedenlere bağlı yara izleri tedavisinde de etkin olan fraksiyonel CO2 lazer 2-4 seanslık uygulama sonrası belirdin düzelmeler ortaya çıkarmaktadır. Bu yöntemin üstünlüğü deride uygulama yapılacak bölgenin tamamına lazer ışınının uygulanmamaktadır. Gelişmiş bilgisayar teknolojisi ile çok küçük noktasal atışlar yaparak, tüm deri hasarlanmamaktadır. Böylece tedavi edici etki maksimum iken iyileşme süresi çok kısalmaktadır.

Lazer ışınının deriye uygulaması ile oluşan mikro-delikler, kısa sürede kollajen ile dolmaktadır. Bu sırada hemen yanındaki lazer ışını uygulanmayan bölgelerde iyileşme sürecinden etkilenerek, iyileşmenin tüm deride olması sağlanmaktadır. Uygulamadan sonra kısa süren toparlanma süreci sonrası deri dokusunun kalitesi artmakta ve sıkılaşma gözlenmektedir.